Termeni și condiții de utilizare

1. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Accesul și utilizarea site-ului ibroker.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos.

2. Website-ul ibroker.ro
Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului. ibroker.ro poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. ibroker.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

3. Folosirea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare. ibroker.ro este un site de prezentare al Companiei International Insurance Broker. Pentru ca ibroker.ro să poată garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectați următorii termeni de utilizare:

  • WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR îN INTERES PERSONAL ȘI NON-COMERCIAL.
  • NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMAȚIE (text, poze, video, sau orice alt material) FĂRĂ A OBȚINE ÎN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI.
  • NU VEȚI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, ÎN AFARĂ DE PARȚILE UNDE AVEȚI LEGAL ȘI PRESTABILIT ACCES.
  • VEȚI RESPECTA TERMENII ȘI CONDIȚIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.
Dumneavoastră sunteți singurul răspunzător pentru daunele cauzate atât website-ului cât și altora, prin utilizarea neautorizată. În calitate de utilizator cu sau fără cont, sunteți de acord să nu folosiți nici un program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării website-ului. Sunteți singurul răspunzător pentru activitatea desfășurată pe acest website.

4. Drepturile proprietății intelectuale
Conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adica International Insurance Broker. Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial. International Insurance Broker își rezervă toate drepturile pentru conținutul acestui website.

5. Limitarea răspunderii
ibroker.ro nu este răspunzător pentru daunele rezultate din greșeli, erori sau lipsa de acuratețe a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

6. Acceptarea termenilor și condițiilor Website-ul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștiință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.

7. Realizatorii site-ului www.ibroker.ro nu sunt răspunzători pentru modul în care sunt folosite informațiile prezentate pe acest site. UTILIZATORII site-ului menționat precedent sunt SINGURII RĂSPUNZĂTORI pentru modul în care folosesc informațiile din acest site. Realizatorii acestui site nu pot fi făcuți sub nici o formă răspunzători pentru eventuale pagube, accidente sau orice alte neajunsuri din cauza utilizării și aplicării informațiilor din acest site.